Samen kom je verder

Online Marketing Ondersteuning

Een extra set handen en brein.

Voor als je wil groeien, zonder alles zelf te doen.

Maak vrijblijvend kennis

Laat je kansen liggen, groei je te langzaam of kom je tijd te kort om je ideeën echt tot leven te brengen?

Dit is wat ik voor je kan doen

Ik help je je online zichtbaarheid te verbeteren, zodat je in beeld komt van je klanten.

Ik sta als strategisch partner naast je en neem werkzaamheden van je over.

Denk hierbij aan het bedenken en maken van content, het bedenken van een social media aanpak en (mee)schrijven van je berichten voor bijvoorbeeld LinkedIn en Instagram.

Het kan ook gaan om het verbeteren van je website, waar ik de afstemming met de webdesigner oppak of waar mogelijk zelf optimalisaties doorvoer.

We bepalen dit samen aan de hand van waar jij naar toe wilt en wat er nodig is.

Samenwerken kan op 2 manieren:

 • Een los project
 • Structurele samenwerking, met vast aantal uren per week/ maand.

Wat kan je verwachten?

Integere marketing. En passend bij jou als persoon.

Dat is hoe ik het liefst een samenwerking en marketing invul. Liegen, manipulatie, kleine lettertjes, alterego’s .. Als je net als mij bent dan kun je je er ook niets bij voorstellen, maar gezien marketing een slechte reputatie schijnt te hebben, noem ik het toch maar.

Wat je krijgt: Een extra paar handen en brein, tijdwinst, overzicht, sparringspartner, ervaring, beetje gezelligheid, snelheid in je ideeen.

Ik heb 14 jaar mediabureau ervaring op A-merken, een leergierige natuur en ik volg altijd wel een training om mezelf up to date te houden en bij te leren.

En ik lees meestal een boek of 3 tegelijk ..

Wat is de investering?

Het uurtarief is 65,- per uur (excl. BTW) voor puur uitvoerende projecten.

Voor strategische samenwerkingen en vragen kijk ik op basis van de vraag wat er nodig is en ontvang je een voorstel op maat.

Wat anderen zeggen

Ervaringen van klanten.

“Zoek je iemand om de voor jou vervelende dingen uit handen te nemen, dan is Marion your woman”

Leonie de Jong

Podcast Maker en Candida Expert bij Vrij van Candida

“Marion denkt mee en heeft ideeën. Ze creeert overzicht”

“Marketing is niet mijn vak, maar ik heb wel een duidelijke visie en boodschap over te brengen. Marion denkt mee en heeft ideeën. Ze creëert overzicht. De uitkomst is een mooi plan van aanpak en een mooie uitvoering. Terwijl het door haar uitgevoerd wordt, blijft het heel eigen.”

Joyce van Gelder

Holistisch Fysiotherapeut

‘Je doet wel veel verschillende dingen … ‘

Ja klopt, dat is mijn natuur. Ik vind het heerlijk om met verschillende werkzaamheden en onderwerpen bezig te zijn. En laten we eerlijk zijn, in je marketing staat alles met elkaar in verbinding en je wil het hele plaatje kloppend maken. Hoe fijn is het dat je hiervoor niet allemaal verschillende personen hoeft in te schakelen?

Maar er zijn zeker specialisaties. Ligt iets me niet en vind ik dat je bij een ander beter uit bent, dan geef ik dat aan. Voor de rest … kom maar door.

Denk je nu: Ja, ik heb inderdaad hulp nodig maar ook …

‘Best spannend..  Passen we bij elkaar?’

We maken eerst vrijblijvend kennis, dan kunnen we elkaar leren kennen. Als het klikt gaan we aan de slag en niets is in beton gegoten. Je zit nergens aan vast.

Verder helpt het als je je herkent in dit rijtje:

 • Je bent ZZP’er of MKB.
 • Je hebt een mooie droom en visie en wilt graag hulp bij de uitvoering van je plan of ideeën.
 • Je onderneemt vanuit het hart.
 • Je bent positief, lekker jezelf en eerlijk.
 • Je staat er met vertrouwen in.
 • Je hebt zin om er samen iets moois van te maken.

Zin om onze krachten te bundelen?

Als je voelt dat ik wellicht de persoon voor je ben om je verder te helpen, met dat ene project of die losse eindjes die blijven zeuren, vraag dan een vrijblijvend gesprek aan.

Ik kijk er naar uit.

FAQ’s

Waarom ik?

 • Ik werk al ruim 18 jaar in de media en sinds 2018 voor mezelf.
 • Ik denk met je mee en werk met je mee, maar deel ook wat ik intuïtief voel.
 • Ik ben best nerdy met liefde voor tools en processen en omarm net zo hard de energetische kant.
 • Ik geloof in integere, eerlijke marketing.
 • Ik sta voor een EN/EN benadering. Hoofd, hart, intuïtie en ratio. Alles heeft een plek en alles staat met elkaar in verbinding.
 • Tot slot, ik volg het landschap op de voet en in volle breedte. Noem me gek, maar vind ik leuk. Je hebt ergens passie voor of niet.
Hoe weet ik of een externe kracht iets voor me is?

Het is waardevol als je wilt groeien, maar zelf merkt dat je blokkeert op bepaalde werkzaamheden of gewoonweg te druk bent om ze uit te voeren en in je bedrijf niemand is die dit kan oppakken. Als je budget hebt om een deel te investeren in een externe kracht, dan kun je die uren weer benutten. Aan je bedrijf of juist aan jezelf.

Externe marketeers denken alleen maar in hokjes, vaste templates en standaard funnels

Als er iemand een hekel heeft aan hokjes dan ben ik het wel. Tegelijkertijd zijn er bepaalde wetmatigheden die werken en die interessant zijn om te onderzoeken. En te testen. En ook processen en templates geven houvast, zolang je maar je creatieve vrijheid kan uiten en het geen copy-paste werk wordt. Het allerbelangrijkste is of iets bij jou past en jij blij wordt van wat je neerzet. Dan straal je dat uit.

Ik wil niet dat iemand enkel uitvoert, maar ook met me meedenkt.

Eerlijk gezegd vind ik dit meer een vanzelfsprekendheid. Om de reden dat wat ik doe ‘voor mij ‘moet’ kloppen. Ik wil er achter staan. En dat wat we doen logisch is voor wat we willen bereiken.

Hoe houd ik het overzicht van alles wat ik uitbesteed en iemand mee bezig is.

Ik werk via Trello en een gezamenlijk board. Hier houden we de to-do’s bij en status van lopende projecten. Tijdens een wekelijkse of 2-wekelijkse call nemen we de lopende werkzaamheden door. Zo houden we beiden het overzicht. Heb je zelf een status overzicht of werk je in een ander programma, dan werk ik daarmee. Meer over mijn werkwijze lees je HIER.