Marion Zandbergen – Online Marketing Ondersteuning & Advies

Online Marketing Ondersteuning

Samen ga je sneller

Marketing. Er komt geen einde aan. Leuk als het je vak is en er voldoende tijd is. Minder leuk als je meer te doen hebt.

Gelukkig hoef je het niet langer zelf te doen. Want nu heb je mij 😜.

Ik help je met je online marketing, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent en energie van krijgt.

Zo komt er niet alleen rust en overzicht, maar ga je ook sneller qua uitvoering van je plan en manifestatie van je ideeën.

Als je;

Als je marketing op zijn gat ligt. Je kansen laat liggen. Taken maar niet vanzelf van je to do lijst verdwijnen (boooo). Je al tijden doet over de aanpak van je website. Je onzichtbaar bent op social media omdat je continuïteit er niet is. Je e-maillijst jou als vermist wilt opgeven. Je heel graag een mooie weggever zou ontwikkelen, maar het er niet van komt.

Of wat te denken van deze …

Als je ideeën door ziet vliegen naar een ander, omdat ze bij jou niet worden opgepakt …

Geef me dan een belletje, want dan is het tijd voor actie.

Hi, mijn naam is Marion

Online marketing multi-passionate.

Een doener, breed onderlegd en iemand die altijd wel mogelijkheden ziet. Zeker op online gebied.

Ik zie snel wat er nodig is. Waar iemand iets laat liggen. Waar het grootser kan.

Als je merkt dat je zelf niet in beweging komt omdat je het overzicht niet hebt en verzuipt in praktische zaken, dan zie ik wat er nodig is om de boel -jouw bedrijf- weer te laten stromen.

Wat ik voor je kan doen

Contentmarketing, Email marketing, Social media, FB Advertising.

Ik neem werk uit handen op het gebied van:

Contentmarketing

Ik help je met je posts en creatieve uitingen en geef vorm wat jij in je hoofd hebt en wat aansluit bij jouw doelgroep. Denk aan social templates, E-books, FB ads. Ook schrijf ik teksten, zoals social media content of het redigeren van website teksten.

Email Marketing

Emailmarketing is een mooie weg naar verbinding en het bouwen aan je klantrelaties. Ik help je met het inrichten van een funnel en de inhoud van je emails.

Websitebeheer

Heb je een extra pagina nodig? Een aanpassing op je site. Plaatsen van je blog? Ik help je graag.

Social media

Wil je structureel zichtbaar zijn op social media? Ik help je met een contentplanning, inspiratie en de opmaak van je social posts. Ook ben ik thuis in FB advertising.

Werk je met specialisten en wil je de coördinatie uit handen geven? Ook dat is een mogelijkheid.

Wat anderen zeggen

Ervaringen van klanten.

Samenwerken met Marion is een feestje. Precies alles wat je als zelfstandig ondernemer (in mijn geval) niet leuk vindt om te doen, pakt Marion met plezier en energie op. Denk aan het maken van een funnel, een website, een linktree voor instagram, het kan allemaal! Ook de communicatie onderling is vlot en prettig. Marion weet meteen wat je bedoelt en voegt er zelfs nog allerlei bruikbare ideeen aan toe die je zelf niet kunt bedenken.

Dus zoek je iemand om de voor jou vervelende dingen uit handen te nemen, dan is Marion your woman!’

Leonie de Jong

Podcast Maker en Candida Expert bij Vrij van Candida

‘Marketing is niet mijn vak, maar ik heb wel een duidelijke visie en boodschap over te brengen. Marion neemt er de tijd voor deze boodschap te begrijpen en voelen en helpt me deze naar buiten te brengen. Als het nodig is kunnen we goed sparren over de aanpak. Marion denkt mee en heeft ideeën. Ze creëert overzicht. De uitkomst is een mooi plan van aanpak en een mooie uitvoering. Terwijl het door haar uitgevoerd wordt, blijft het heel eigen.

Joyce van Gelder

Holistisch Fysiotherapeut

Hoe zou het zijn als jij gaat doen wat je het liefste doet op een dag?

Datgene waar jij energie van krijgt. En daarvoor hoeft de hoeveelheid van online marketing je niet langer in de weg te staan.

Een extra paar handen… En brein

Je geeft werk uit handen, maar krijgt ook een 2e brein. Ik denk met je mee en zal het zeggen als ik kansen zie.

Integere marketing. En passend bij jou als persoon

Dat is hoe ik het liefst een samenwerking en marketing invul. Marketing mag in eerste instantie aansluiten bij de mens. Zowel bij jou en je bedrijf als bij de klant. Op een eerlijke manier.

Best spannend..  Passen we bij elkaar?

Iedere samenwerking is aftasten, maar je bent helder genoeg om intuitief al het e.e.a. aan te voelen toch? We maken eerst vrijblijvend kennis, dan kunnen we elkaar leren kennen. Als het klikt gaan we aan de slag en niets is in beton gegoten. Je zit nergens aan vast.

Verder helpt het als je je herkent in dit rijtje:

  • Je bent ZZP’er of MKB.
  • Je hebt een mooie droom en visie en wilt graag hulp bij de uitvoering van je plan of ideeën.
  • Je bent positief, lekker jezelf en eerlijk.
  • Je hebt zin om er samen iets moois van te maken.

Wat kost dat?

60,- per uur excl. BTW. We maken eerst vrijblijvend kennis en brengen in kaart wat nodig is. Ik help je voor een vast tarief en vast aantal uren per maand of als pakket op maat.

Wil jij dit ook?

Als je voelt dat ik wellicht de persoon voor je ben om je verder te helpen, met dat ene project of die losse eindjes die blijven zeuren, vraag dan een vrijblijvend gesprek aan.

Ik kijk er naar uit 😀

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of een externe kracht iets voor me is?

Het is waardevol als je wilt groeien, maar zelf merkt dat je blokkeert op bepaalde werkzaamheden of gewoonweg te druk bent om ze uit te voeren en in je bedrijf niemand is die dit kan oppakken. Als je budget hebt om een deel te investeren in een externe kracht, dan kun je die uren weer benutten. Aan je bedrijf of juist aan jezelf.

Ik kan niemand vinden die mij begrijpt en op hetzelfde level zit

Meestal wordt met ‘hetzelfde level’ de wens uitgesproken dat iemand hun hoogbewustzijn begrijpt. Met de mate van snelheid van denken en handelen en hoe ze in de wereld staan en de wereld op hun manier ervaren. En dat ligt niet in lijn met de massa. Hoe ik het zie; niemand zit voor 100% op jouw level. Simpelweg omdat jij jouw wereld ziet vanuit jouw perspectief. Daarentegen herken ik het verlangen om met gelijkgestemden iets op te bouwen en misschien zit daarin wel het antwoord 😉

Externe marketeers denken alleen maar in hokjes, vaste templates en standaard funnels

Als er iemand een hekel heeft aan hokjes dan ben ik het wel. Tegelijkertijd zijn er bepaalde wetmatigheden die werken en die interessant zijn om te onderzoeken. En te testen. En ook processen en templates geven houvast, zolang je maar je creatieve vrijheid kan uiten en het geen copy-paste werk wordt. Het allerbelangrijkste is of iets bij jou past en jij blij wordt van wat je neerzet. Dan straal je dat uit.

Ik wil niet dat iemand enkel uitvoert, maar ook (creatief) meedenkt.

Eerlijk gezegd vind ik dit meer een vanzelfsprekendheid. Wat ik merk is dat het een wisselwerking is en creativiteit vrijkomt in gesprekken. Creativiteit is naast iets wat zichtbaar is in vorm ook een staat van zijn.

Hoe houd ik het overzicht van alles wat ik uitbesteed en iemand mee bezig is.

Ik werk via Trello en een gezamenlijk board. Hier houden we de to-do’s bij en status van lopende projecten. Tijdens een wekelijkse of 2-wekelijkse call nemen we de lopende werkzaamheden door. Zo houden we beiden het overzicht. Meer over mijn werkwijze lees je HIER.

Heb je een andere vraag over Online Marketing?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

Of een goede stap voor jou om te zetten vanuit waar je nu staat?

Ik denk graag met je mee.